Șterge o resetare la setările din fabrică fotografiile din iCloud?
Nu. Apple spune: „Conținutul dumneavoastră nu se șterge din iCloud când ștergeți dispozitivul." O resetare la setările din fabrică șterge fotografiile stocate pe iPhone. Copiile din Fotografii iCloud și din copiile de rezervă iCloud rămân în contul dumneavoastră.
Descărcați Cryptile din App Store
Ce trebuie să știu?
- Telefonul este șters, iCloud nu. Șterge tot conținutul și setările elimină fotografiile doar de pe dispozitiv.
- Fotografiile aflate doar pe telefon se pierd. Faceți mai întâi o copie de rezervă dacă Fotografii iCloud era dezactivat.
- Unele acțiuni șterg fotografii din iCloud. Ștergerea cu sincronizarea activată sau dezactivarea Fotografii iCloud peste tot.
Ce elimină „Șterge tot conținutul și setările"?
Apple spune că dispozitivul „este șters complet". Aceasta include cardurile Apple Pay, fotografiile, contactele, muzica și aplicațiile. Calea este Setări → General → Transferă sau resetează iPhone → Șterge tot conținutul și setările.
Sursă: Apple, Ce trebuie să faceți înainte de a vinde, a dărui sau a da în schimb iPhone-ul.
Ce rămâne în iCloud?
- Fotografii iCloud. Biblioteca dumneavoastră rămâne în iCloud și se sincronizează înapoi când vă conectați.
- Copia de rezervă iCloud. Apple spune că poate include fotografiile dumneavoastră dacă Fotografii iCloud era dezactivat.
- Datele aplicațiilor stocate în iCloud, inclusiv copiile de rezervă criptate ale seifurilor, pe care aplicațiile le păstrează acolo.
Vedeți Apple, Ce salvează iCloud?
Ce mi-ar șterge de fapt fotografiile din iCloud?
- Ștergerea unei fotografii cât timp Fotografii iCloud este activat. Apple spune că se șterge peste tot, după 30 de zile în Șterse recent.
- Dezactivarea Fotografii iCloud pe fiecare dispozitiv. Apple spune că fotografiile dumneavoastră se șterg din iCloud la 30 de zile după ce încetați să folosiți serviciul. Puteți anula în acest interval.
Surse: Apple, Configurarea și folosirea Fotografii iCloud și Apple, Cum dezactivați Fotografii iCloud.
Cum resetez în siguranță?
Acești pași urmează ordinea Apple.
- Faceți o copie de rezervă. Dacă Fotografii iCloud este dezactivat, faceți o copie de rezervă în iCloud sau pe un computer.
- Verificați că iCloud are fotografiile. Deschideți Fotografii pe alt dispozitiv conectat la contul dumneavoastră.
- Deconectați-vă din Contul Apple, în Setări.
- Ștergeți iPhone-ul cu Șterge tot conținutul și setările.
Vindeți telefonul? Pagina noastră despre vânzarea sau darea în schimb a iPhone-ului conține lista completă.
Ce fac dacă vreau fotografiile șterse și din iCloud?
Atunci o resetare nu este suficientă. Ștergeți-le cu sincronizarea activată și goliți Șterse recent. Ghidul nostru despre ștergerea de pe iPhone cu păstrarea în iCloud explică modul în care se sincronizează ștergerile.
Ce nu protejează
O resetare nu atinge iCloud, deci oricine intră în Contul dumneavoastră Apple vă vede în continuare biblioteca. În cadrul protecției standard a datelor, Apple deține cheile pentru Fotografii iCloud. O resetare nu retrage fotografiile pe care le-ați partajat sau trimis deja.
Faceți-o cu Cryptile
Ștergerea telefonului elimină de pe el seifurile Cryptile, dar copia lor de rezervă iCloud criptată rămâne în contul dumneavoastră iCloud. Restaurați un seif cu fraza sa de recuperare din 9 cuvinte; fără ea, copia de rezervă nu poate fi deschisă, nici măcar de noi.